top of page

Drink Well & Do Well

Det bästa sättet att få i sig bra mineraler är att bry sig om vad som är i flaskan du dricker. Din kropp mår bättre när den får i sig mineraler från naturen som den behöver. Alla mineralvatten innehåller signaturmineraler från källan det kommer från. Kolla därför vad som passar dig bäst.

Mineraler

Mineraler är livsnödvändiga för oss och har många olika kroppsfunktioner. Detta är ämnen som kroppen inte kan tillverka själv och måste därför tillföras via kosten. 

Mineraler är icke-organiska föreningar som måste tillföras via kosten, eftersom kroppen inte tillverkar dessa själv. Mineralder delas in i två grupper.

Mineraler

Dessa behöver vi stora mängder av och de fungerar som byggstenar i kroppen. Gruppen omfattar kalcium, fosfor, kalium, svavel, natrium, klor och magnesium.

Spårämnen

Järn, zink, zelen, krom, fluor, jod, kobolt, och koppar kallas spårämnen. Detta beror på att vi behöver dessa i små mängder

Mineralernas funktion i kroppen

De viktigsta mineralerna är kalcium, järn, jod, fosfor, selen, zink, koppar, krom och magnesium.

mineraler_mikhail-nilov-6944924.jpg

Det är ganska enkelt

Vips blev allt enkelt - 2 l vatten om dagen fixar balansen, hyn o kroppens välbefinnande..

Vi har fantastiska källor i Sverige från norr till söder. Nu är det dags att det kommer oss tillgodo. Gör skillnad och börja tänk även på vad du i har flaskan.

profilvatten_reklamvatten_flaska_egen_etikett

Du har bara en kropp på din livsresa

bottom of page